آشنايي با چند نوع غذاي متنوع
كوكوسيب زميني تو پر
مواد لازم :
نیم کیلو سیب زمینی پخته و رنده شده
4 قاشق آرد سیب زمینی یا آرد سفید
تخم مرغ یک عدد / پياز
فلفل دلمه ای خردشده / قارچ خرد شده
تخم مرغ آبپز رنده شده / هويج رنده شده / جعفري رنده شده
روغن سرخ کردنی / كمي آرد سوخاري / نمك وفلفل / ادويه وزردچوبه كمي
طرز تهيه اين غذا:
پیازرا تفت بدین و ( اگه گوشت چرخ کرده میخواهین اضافه کنین الان موقع شه)قارچ خرد شده و هویج رو اضافه کنین . با رب گوجه یک جوش بزنه کافیه . این مایه نباید آبدار باشه پس بذارین خوب آبش به خوردش بره . سیب زمینی و آرد و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه رو ورز بدین واز این مایع میتونین انواع کوکت های ساده رو برای تزیین غذاهای گوشتی یا سبزیجات استفاده کنین به اندازه یک نارنگی بردارین و میونش مایه گوشت چرخ کرده بذارین و توی دست صافش کنین و به آرد سوخاری آغشته کنین و بعد یا نوک چنگال دو طرف رو چند سوراخ تعبیه کنین که روغن داغ داخلش جریان پیدا کنه .بعد توی روغن سرخش کنین ... این تقریبا همون کوکو سیب زمینی خودمونه ولی مجلسی تره ... با انواع سس و دیپ های متنوع سرد و گرم میشه استفاده کرد ... اگه خواستین سرد سرو کنین فقط کافیه کمی بیرون از یخچال باشه تا به دمای اتاق برسه ...
نکات :
آرد سوخاری برای آغشته کردن کوکو ها پس از فرم دادن است .250 اگه بخواهید پر مایه بشه میتونید برای داخلش از 250 گرم گوشت چرخ کرده و سرخ کرده هم استفاده کنید .
وبلاگ کتابخانه بقیة الله الاعظم (عج) مسجدجامع قم